Удар по Кривому Рогу: мама загиблого хлопчика служила в ЗСУ, а брат потрапив у полон РФ

Джерело: Свої. Кривий Ріг

Уночі 21 вересня росіяни ракетами вдарили по Кривому Рогу. Окупанти вбили трьох осіб, зокрема бабуся та її 12-річного онука.

Загиблі – Валентина та Максим Шаульські. Місцеві ЗМІ пишуть, що матір Максима раніше служила у Збройних силах України, а його старший брат захищав Маріуполь та потрапив у російський полон.

Батьки хлопця перебували в іншому місті і зараз повертаються у Кривий Ріг.

“Наша мама була незамінна. На першому місці у неї родина. Вона освоїла інтернет і надсилала щоранку та щовечора привітання. Зараз усі прокинуться, а від мами нічого нема”, – розповіла Наталія, донька загиблої Валентини.

Додамо, що внаслідок нічного удару загинула ще одна літня жінка, а троє осіб зазнали поранень.

Окупанти вдарили по Кривому Рогу чотирма балістичними ракетами.

Внаслідок удару зруйновано два приватні будинки. Попередньо пошкоджено також близько 25 приватних будинків, школа, гаражі та легкові авто.

У понеділок, 23 вересня, у Кривому Розі оголосять день жалоби.

Третій практичний заїзд Гран-прі Формули-1 у Сінгапурі зупинили через ящірку, що вибігла на трек.

В МЗС України заявили, що за даними української розвідки, Росія готує удари по критичних об’єктах ядерної енергетики України, зокрема по відкритих розподільчих пристроях АЕС та підстанціях передачі.

21 вересня на арені “Вемблі” в Лондоні відбудеться бій між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Даніель вперше захищатиме пояс чемпіона світу за версією IBF, який він отримав після того, як Олександр Усик вирішив відмовитись від титулу.

Сьогодні, 21 вересня, Генеральний штаб ЗСУ підтвердив ураження двох арсеналів ворога на території РФ.

Виявлено докази причетності Росії до атаки на гуманітарну місію Червоного Хреста, що сталася 12 вересня в Донецькій області.