Боротимуться за пояс Усика: бій Дюбуа – Джошуа. Де і коли дивитись

Джерело: Tribuna.com, Чемпіон

21 вересня на арені “Вемблі” в Лондоні відбудеться бій між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Даніель вперше захищатиме пояс чемпіона світу за версією IBF, який він отримав після того, як Олександр Усик вирішив відмовитись від титулу.

На бій продали рекордну кількість квитків – 96 тисяч, перевищивши попередні рекорди: бій Ф’юрі – Вайт (94 тисячі) та Джошуа – Кличко (90 тисяч).

В Україні бій Джошуа – Дюбуа транслюватиме відеосервіс DAZN. Крім того, його покажуть британські телеканали Sky Sports та TNT Sports.

Боксерське шоу на стадіоні “Вемблі” стартує о 20:00, однак головний поєдинок вечора буде не раніше півночі за київським часом.

До слова, Олександр Усик приїхав на цей бій.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений READY TO FIGHT (@rtfight_com)

Раніше українець перемагав обох боксерів: у вересні 2021 року він відібрав пояси в Джошуа, а в серпні 2022-го захистив їх у реванші. Наступний захист титулу відбувся проти Дюбуа.

У червні 2024 року, після перемоги над Тайсоном Ф’юрі, Усик відмовився від титулу IBF, щоб Джошуа та Дюбуа могли позмагатися за нього. Ф’юрі також буде присутній на поєдинку.

За даними Євростату, кількість смертей через самогубство в ЄС знижується.

Президент України Володимир Зеленський нагадав, що 1 жовтня в День захисників та захисниць України відбудеться  загальнонаціональна хвилина мовчання.

Данська компанія LEGO і Формула-1 оголосили про багаторічне партнерство, яке розпочнеться в сезоні F1 2025 року. 

Російський ПАТ “Газпром” домовився з China National Petroleum Corp. про дострокове нарощування потоків газу по газопроводу “Сила Сибіру” на максимальну потужність до кінця року.

В Краматорську зник 2-річний хлопчик, якого правоохоронці шукали цілу ніч. Відтак поліціянти знайшли дитину та розслідували обставини її зникнення.