Зʼявився новий трейлер «Джокера: Божевілля на двох»

Джерело: Warner Bros. Pictures

У мережі з’явився трейлер драми режисера Тодда Філліпса “Джокер: Божевілля на двох” з Гоакіном Феніксом та Леді Гагою в головних ролях.

Зокрема Леді Гага оприлюднила у своїх соцмережах новий трейлер, у якому співає.

Співачка доєдналась до виконавця ролі Джокера Хоакіна Фенікса у ролі співучасниці злочинів та його коханої Гарлі Квінн.

Раніше повідомлялося, що в сиквелі буде присутній музичний елемент. Пізніше на Венеційському кінофестивалі стало відомо, що вокал Гаги та Фенікса був повністю виконаний ними наживо на знімальному майданчику на прохання самої співачки. Її вокал можна почути в новому трейлері, який містить виконання пісні Френка Сінатри “That’s Life”.

Фільм вийде у прокат 4 жовтня 2024 року.

“Джокер: Божевілля на двох” знятий у жанрі мюзиклу. Події частково розгортаються у божевільні Аркгем у Готем-Сіті, де Джокера зачинили наприкінці першого фільму.

Також у стрічці знялися Роберт Де Ніро, Зазі Бітц, Френсіс Конрой і Марк Марон.

  • У мережі опублікували другий трейлер фільму “Джокер: Божевілля на двох” (Joker: Folie à Deux). Прем’єра стрічки запланована на 4 жовтня 2024 року.

Станом на 22 вересня ЗСУ відновили раніше втрачені позиції на Донеччині та просунулися на Курщині.

Міністерство закордонних справ України у своїй заяві від 22 вересня рішуче засудило черговий прояв зневаги Республіки Білорусь до суверенітету та територіальної цілісності України — проведення так званої “офіційної” зустрічі Олександра Лукашенка з представником російської окупаційної влади на тимчасово окупованій частині території Донецької області України Денисом Пушиліним. 

Кетрін Кросбі, відома акторка, співачка та вдова легендарного Бінга Кросбі, померла в п’ятницю у віці 90 років у своєму будинку в Хіллсборо (Каліфорнія). Представник родини повідомив, що причиною смерті стала природна смерть.

Війська Росії стали більшими і сильнішими, ніж були до вторгнення в Україну в лютому 2022 року, попередив командувач ВПС США в Європі та Африці генерал Джеймс Хекер.

Земля тимчасово отримає другий “Місяць” у вигляді невеликого астероїда, який почне обертатися навколо нашої планети з 29 вересня до 25 листопада 2024 року. Астероїд, виявлений у серпні та названий 2024 PT5, дослідники помітили з системи моніторингу астероїдів Asteroid Terrestrial-impact Last Alert System, що фінансується NASA.