Путін планує заселити окуповані території росіянами – ЦНС

Джерело: ЦНС

У Центрі національного спротиву повідомили, що президент РФ Володимир Путін видав указ, котрий передбачає “соціальні гарантії” тим росіянам, які переїдуть на тимчасово окуповані території України.

Мовиться зокрема про окуповані райони Донеччини, Луганщини, Запоріжжя, Херсонщини та Криму. Виплати від трьох до п’яти мільйонів російських рублів обіцяють насамперед тим “відкомандированим” спеціалістам, котрі привезуть із собою усю свою сім’ю.

Зауважується, що найбільш затребуваними для окупаційних адміністрацій є працівники, котрі можуть облаштовувати рубежі\позиції та перевозити вантажі, а також будівельники для “відновлення” об’єктів інфраструктури знищених російськими військами українських міст.

У ЦНС нагадали, що росіяни на ТОТ досі не можуть завершити формування своїх окупаційних адміністрацій. Тож нині окупанти шукають зрадників для роботи в адміністраціях й інших фейкових структурах.

Виявляти таких посіпак і надавати інформацію про них можна за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що Кремль планує на тимчасово окупованих територіях України “паспортизувати” усе місцеве населення віком від 14 років до кінця 2024 року. Серед працівників підприємств, установ, організацій, які опинилися в окупації, розпочалася жорстка інформаційна кампанія.

Також українському підпіллю стало відомо, що до окупаційних адміністрацій спустились перші усні вказівки щодо реалізації об’єктів “спеціального інфраструктурного проєкту”. Саме так росіяни завуалювали створення та розбудову концентраційних таборів для нелояльного населення.

У Центрі національного спротиву повідомили, що президент РФ Володимир Путін видав указ, котрий передбачає “соціальні гарантії” тим росіянам, які переїдуть на тимчасово окуповані території України. 

У ніч на 23 вересня російські війська атакували  Запоріжжя. Згідно з інформацією голови Запорізької ОВА Івана Федорова, поранення дістали п’ятеро осіб.

Над Балтійським морем 20 і 21 вересня виявили шість російських винищувачів без увімкнених транспондерів. Латвія підняла в небо літаки Eurofighter для їхнього супроводу.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 22 вересня. З початку доби відбулося 121 бойове зіткнення, противник завдав один ракетний (2 ракети), 52 авіаційних удари (зокрема, задіяв 71 КАБ) та 625 ударів дронами-камікадзе, здійснив більше ніж 3900 обстрілів позицій наших військ.

Глава Міноборони Рустем Умєров повідомив, що станом на сьогодні Україна закупила понад мільйон дронів з початку року, а власні спроможності виробництва оцінюються в декілька мільйонів.