У разі програшу на цьогорічних виборах Трамп не балотуватиметься у 2028 році

Джерело: CNN

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що не балотуватиметься на посаду голови держави у 2028 році, якщо програє вибори цього року.

Зокрема експрезидент США Дональд Трамп заявив, що не вірить, що знову балотуватиметься у 2028 році, якщо програє на цих виборах.

“Ні, не знаю. Я думаю, що так і буде. Я взагалі цього не бачу”, — сказав Трамп в ефірі програми “Повна міра” з Шаріл Атткіссон, коли його запитали, чи бачить він себе знову кандидатом через чотири роки, якщо не досягне успіху в листопаді.

У день виборів у 2028 році Трампу виповниться 82 роки.

Після серії вибухів у Лівані, Іран наказав припинити використання всіх засобів зв’язку Корпусу вартових Ісламської революції (КВІР). Їх членам заборонили користуватися будь-якими пристроями для комунікації, включаючи пейджери та рації, які нещодавно вибухнули під час атак, пов’язаних із Хезболлою. 

23 вересня 1872 року в селі Білявинці на Тернопільщині в родині священика Амвросія Крушельницького народилася майбутня легенда оперної сцени Соломія Крушельницька.

Президент України Володимир Зеленський представить “план перемоги” для України під час свого візиту до Сполучених Штатів. Цей план передбачає продовження військової операції Збройних сил України в Курській області та отримання новітніх видів озброєнь від західних партнерів, заявляють журналісти.

Боронячи Україну загинув колишній член елітного крила армійських рейнджерів Збройних сил Ірландії Роберт Діган.

Збройні сили України здійснили прорив на черговій ділянці фронту в Курській області Росії. Підрозділи 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ провели успішну операцію, прорвавши російський кордон.