Трамп та Гарріс замість дебатів можуть дати окремі інтерв’ю – ЗМІ

Джерело: Axios

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився від других дебатів з віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Натомість обидва кандидати у президенти можуть дати окремі інтерв’ю.

“Віцепрезидентка Гарріс та колишній президент Трамп розглядають інтерв’ю для “60 хвилин”, які вийдуть один за одним 7 жовтня як фінал виборчої кампанії”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обидва кандидати на президентську посаду США розглядають можливість проведення інтерв’ю у програмі “60 хвилин” на каналі CBS News.

За даними видання, кампанія Гарріс веде активні переговори з програмою “60 хвилин”. Джерела з оточення Трампа зазначили, що інтерв’ю відбудеться найближчим часом, але дату поки що не визначено.

Також повідомляється, що до участі в інтерв’ю запрошено кандидатів на посаду віцепрезидента Тіма Волза та Джей Ді Венса.

Укрпошта продовжила угоду про знижки на посилки до Канади, що діятимуть у 2024 році. Це рішення прийняли після того, як обсяги відправлень між Україною та Канадою за перший рік угоди зросли на понад 25%, розповів генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Місцеві мешканці у Гвінеї напали на Центр досліджень шимпанзе після того, як жінка заявила, що одна з тварин убила її немовля.

Після серії вибухів у Лівані, Іран наказав припинити використання всіх засобів зв’язку Корпусу вартових Ісламської революції (КВІР). Гвардійцям заборонили користуватися будь-якими пристроями для комунікації, включаючи пейджери та рації, які нещодавно вибухнули під час атак, пов’язаних із Хезболлою. 

23 вересня 1872 року в селі Білявинці на Тернопільщині в родині священика Амвросія Крушельницького народилася майбутня легенда оперної сцени Соломія Крушельницька.

Президент України Володимир Зеленський представить “план перемоги” для України під час свого візиту до Сполучених Штатів. Цей план передбачає продовження військової операції Збройних сил України в Курській області та отримання новітніх видів озброєнь від західних партнерів, заявляють журналісти.