Дженніфер Лопес та Меріл Стріп підтримали Камалу Гарріс на виборах у США

Джерело: сторінка спільноти з підтримки Гарріс/X

Американська співачка Дженніфер Лопес та акторка, зірка серіалу “Диявол носить Прада” Меріл Стріп публічно підтримали Камалу Гарріс на президентських виборах у США.

Зазначається, що крім Лопес та Стріп, Гарріс також підтримали Браян Кренстон, Бен Стіллер та Джулія Робертс.

Про свій вибір зірки оголосили під час ток-шок Опри Вінфрі. Запрошеною гостею програми була Камала. До розмови з демократкою доєднувалися голлівудські актори та співаки. В онлайн-форматі вони заявили, що підтримують кандидатуру Гарріс і саме її бачать майбутньою президенткою.

Коли на зв’язок вийшла Меріл Стріп, то вона випадково назвала політикиню президенткою.

“Вітаю, президентко Гарріс!” – сказала знаменитість в ефірі.

На слова акторки відреагувала сама Камала та жартівливо зазначила, що “ще 47 днів” до того, як стане відомо, хто посяде пост американського президента.

Російських моряків з авіаносця “Адмірал Кузнєцов” направляють на фронт в Україні через брак військових, повідомляє ЗМІ з посиланням на OSINT-аналітиків проєкту Moklasen.

У віці 75 років помер колишній барабанщик легендарного шведського гурту ABBA Роджер Палм. Музикант помер внаслідок наслідків хвороби Альцгеймера.

Управління державної охорони України провело тендер на понад 15 млн грн для придбання чотирьох сучасних легкових автівок. За рекордні 15 млн 726 тисяч 788 гривень переможець має поставити чотири спеціалізовані автомобілі на базі Toyota Land Cruiser. Єдиним учасником, відповідно і переможцем, стало ТОВ “ВіДі Автострада”. 

Світлані Панковій з Генічеська, яка на початку повномасштабного вторгнення радила російським військовим класти насіння соняшника в кишені, вдалося вирватися з окупації.

Американська компанія Northrop Grumman Corporation планує створити лінію з виробництва боєприпасів у Литві для посилення оборонного потенціалу країни. У понеділок у Вільнюсі віцепрезидент компанії Стефан О’Браян підписав меморандум про взаєморозуміння з урядом Литви щодо запуску виробництва 30-міліметрових боєприпасів на державному підприємстві.