На Черкащині лікарі врятували пацієнта, що проковтнув шість гайкових ключів

Джерело: відділення торакальної хірургії Черкаської обласної лікарні/Facebook

У Черкасах лікарі успішно видалили шість гайкових ключів, які пацієнт проковтнув. Він завершив курс лікування і вже повернувся додому.

За інформацією медиків, інцидент стався в серпні, коли під час рентгену виявили сторонні тіла в організмі пацієнта.

“Пацієнта госпіталізовано у стаціонар із флегмоною шиї (гнійне запалення м’яких тканин – ред.), розривом стравоходу на рівні глотки та середньої третини, тотальним медіастинітом (запалення середостіння – ред.), емпіємою плеври з правого боку (скупчення гною, – ред.), сторонніми тілами та опущенням шлунку”, – йдеться в повідомленні лікарів.

Джерело: відділення торакальної хірургії Черкаської обласної лікарні/Facebook

Джерело: відділення торакальної хірургії Черкаської обласної лікарні/Facebook

Медики провели операцію, вилучили гайкові ключі. Через 3 тижні пацієнта виписали з одужанням.

 

Натяжні стелі користуються величезною популярністю в сучасному дизайні інтер’єрів. За їх допомогою можна оформити будь-яку…

Поліція Південної Африки заарештувала 30-річну жінку з Намібії в міжнародному аеропорту ім. О. Р. Тамбо в Йоганнесбурзі за підозрою в спробі контрабанди наркотиків. У неї виявили 68 капсул, що містили приблизно 850 грамів кокаїну.

Журналісти зʼясували, що розкішні автомобілі потрапляють до Росії попри західні санкції, зокрема через кавказькі країни.

Сьогодні, 24 вересня, білоруський військовий літак порушив повітряний простір України.

Сьогодні, 24 вересня, російські окупанти атакували місто Харків. Зафіксовано влучання по двох житлових багатоповерхівках у Київському та Салтівському районах. Один з будинків майже відремонтували після попереднього влучання.