Переваги та недоліки натяжних стель

Натяжні стелі користуються величезною популярністю в сучасному дизайні інтер’єрів. За їх допомогою можна оформити будь-яку стелю, приховавши недоліки основної поверхні і досягнувши бажаної естетики у приміщенні. Крім цього, натяжні конструкції Арт Декор мають багато інших переваг.

Переваги натяжних стель

До основних переваг такої стелі можна також віднести:

  • можливість досягти ідеально рівної поверхні та приховати не лише недоліки або нерівності, а й різні комунікації (електро проводку, вентиляцію, труби і т.п.);
  • швидкий монтаж, який може зайняти в залежності від площі і складності конструкції від 1 години;
  • необмежені можливості для дизайнерських рішень, починаючи від класичних глянцевих полотен різного кольору і закінчуючи стелями з фотодруком, сатинові або складні багаторівневі конструкції.
  • мінімум пилу і бруду, на відміну від інших способів оформлення стель.

Джерело: Арт Декор

Джерело: Арт Декор

Недоліки натяжних стель

Звісно немає в житті нічого ідеального. Натяжні стелі, попри усі перелічені переваги, мають кілька недоліків, які треба врахувати під час вибору, а саме:

  • висока ціна у порівнянні з іншими варіантами оздоблення, особливо, якщо говорити про багаторівневі конструкції чи спеціальні полотна з фотодруком і т.д.;
  • чутливість до температурних коливань – це стосується перш за все стель із ПВХ плівки, які не варто встановлювати у неопалюваних приміщеннях або там, де можливі різкі перепади температур;
  • високий ризик механічного пошкодження, наприклад, гострим предметом, або у разі затоплення можлива вірогідність втрати естетичного вигляду.

Джерело: Арт Декор

Висновки

Підсумовуючи, хочеться сказати, що натяжні стелі — це сучасне і практичне рішення для естетичного оформлення дизайну інтер’єру. Однак, при виборі саме такого варіанту, важливо зважати на його основні недоліки, аби в процесі експлуатації не виникало неприємних сюрпризів. Якщо ви впевнено вирішили обрати натяжні стелі, то краще звертатися до досвідчених спеціалістів. Вони ретельно доберуть дизайн, правильно спроектують конструкцію, прорахують вартість та забезпечать професійний монтаж.

Іран прагне переговорів із Заходом у зв’язку зі звинуваченнями в постачанні Росії балістичних ракет, заявив іранський президент Масуд Пезешкіян. Він вкотре наголосив, що Тегеран не постачав Москві ці боєприпаси,

Станом на вечір 24 вересня кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу Харкова зросла до 34 осіб.

24 вересня близько 15:30 російські війська ударили керованими авіабомбами по Київському, Салтівському, Немишлянському та Шевченківському районах Харкова.

Ізраїльський історик Юваль Ной Харарі назвав повномасштабну війну Росії проти України найважливішим конфліктом, що відбувається у світі.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 25 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.