У Південній Кореї чоловік зізнався, що вбив свою дівчину і залив її тіло в цемент

Джерело: BBC

Чоловік у Південній Кореї через 16 років зізнався у вбивстві своєї дівчини та похованні її тіла у цементі.

Він розповів поліції, що вдарив жінку під час сварки у своїй квартирі в місті Кодже, а потім заховав її тіло у валізі на балконі, закопавши під цеглою та заливши все цементом. Валіза залишалася непоміченою до минулого місяця, коли її виявив ремонтник.

Тіло, яке частково збереглося у валізі, було ідентифіковано як зникла жінка за допомогою відбитків пальців. Розтин показав, що вона померла від удару тупим предметом по голові.

Чоловік не жив у квартирі, коли тіло знайшли, але його швидко затримали. Він розповів, що жив із жінкою близько п’яти років, поки в жовтні 2008 року не виникла суперечка, в якій він вдарив її.

Потім він закопав валізу з її тілом під шаром цегли та цементу на невеликому балконі третього поверху, на який можна було потрапити лише з однієї зі спалень.

Джерело: Geoje Police Station

Поліція стверджує, що чоловік продовжував жити у квартирі ще вісім років, поки його не заарештували за зберігання наркотиків у 2016 році. Власник квартири залишив її порожньою і використовував лише як склад.

Сім’я жінки, якій було близько 30 років, заявила про зникнення лише через три роки після її смерті. Вони втратили з нею зв’язок і, коли приїхали в Кодже, почули лише, що вона нібито розлучилася з чоловіком і виїхала.

Таємницю вдалося розгадати лише цього року, коли власник будівлі замовив гідроізоляційні роботи. Поліція продовжує розслідування і планує висунути звинувачення у вбивстві.

Японські винищувачі вперше задіяли інфрачервоні засоби протидії під час перехоплення російського літака Іл-38, який порушив повітряний простір країни.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 24 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 137 бойових зіткнень.

Литовські парламентарі мають намір ухвалити рішення про заборону працівникам, котрі мають доступ до секретної інформації, виїжджати до недружніх зарубіжних країн.

Президент Чехії Петр Павел прокоментував обурення МЗС України стосовно його зауваження щодо “реалістичних сценаріїв” завершення війни і що Росія може зберегти тимчасовий контроль над деякими окупованими раніше українськими територіями.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що країна має бути спроможною відповісти на загрози, що походять від її супротивників, тому їй потрібно й надалі зміцнювати свій військовий потенціал, а також модернізувати армію.