Зірки «Друзів» стурбовані станом Метта Леблана після смерті Меттью Перрі – ЗМІ

Джерело: In Touch Weekly

Зірки серіалу “Друзі”, актори Девід Швіммер, Ліза Кудров, Кортні Кокс та Дженніфер Еністон занепокоєні станом свого колеги Метта Леблана, який зіграв у серіалі Джої Тріббіані. Артист почав вести самітницький спосіб життя після смерті Меттью Перрі в жовтні 2023 року.

За словами джерела, після трагічної події Метт Леблан майже ні з ким не спілкується та не виходить на зв’язок.

“Ніхто не соромить Метта і не звинувачує його в непристойному способі життя. Це не те, що тут відбувається. Однак, що турбує Джен (Еністон – ред.) і всю команду Central Perk, так це те, що він зараз такий відлюдник, і вони майже нічого не чують про нього місяцями”, – зазначив співрозмовник.

Як розповіли у виданні, деякий час після смерті Меттью Метт ще спілкувався з акторами, проте потім зовсім зник з їхнього життя. Водночас знаменитість не з’являється і в інфопросторі. Зокрема, свій останній допис в Instagram він опублікував 9 місяців тому. Колеги вважають, що Леблан у дуже поганому психологічному стані, тому прагнуть йому допомогти.

“Раніше він був таким життєрадісним, щасливим хлопцем, але зараз він ніби почувається не гідним перебувати в їхній компанії. Джен, Кортні, Ліза і Девід – усі хочуть повернути його до себе та змусити знову усміхатися. Нещодавня трагедія навчила їх усіх, наскільки коротким і дорогоцінним є життя”, – додало джерело.

У містечку Сьєрра-Мадре (Південна Каліфорнія) місцеві жителі скаржаться, що останнім часом ведмеді навчилися відкривати двері як автомобілів, так і житлових будинків. Це явище стало справжньою проблемою для громади, яка вже звикла до постійних вторгнень диких тварин у їхні помешкання.

Після звільнення Вовчанського агрегатного заводу силами Головного управління розвідки МОУ — російські війська активно завдають по ньому ударів, використовуючи широкий спектр озброєння.

Завтра, 1 жовтня, в Україні очікується похолодання, проте опадів не передбачається.

У неділю, 29 вересня, пізно ввечері на сторінках УПЦ МП у соцмережах повідомили про нібито спробу захоплення Свято-Михайлівського собору в центрі Черкас. Натомість поліціянти не виявили правопорушень.

У Харкові обрали запобіжний захід для колишнього вчителя фізкультури, який роками ґвалтував та розбещував хлопчиків. Чоловік проведе під вартою щонайменше 60 днів без права внесення застави.