Duolingo запустило у продаж піаніно для свого музичного курсу 

Джерело: The Verge

Компанія Duolingo, відома своїм застосунком для вивчення мов, разом із брендом музичних інструментів Loog випустила портативне піаніно для початківців. Інструмент Loog x Duolingo Piano доповнює музичний курс Duolingo, який запустили торік.

Музичний інструмент коштує 249 доларів. Піаніно є спеціальною версією цифрового інструмента, представленого Loog на Kickstarter минулого року. Воно має 37 клавіш, дерев’яний дизайн та регулятор гучності.

Фото: Duolingo

Модель Duolingo відрізняється деякими естетичними елементами, зокрема,  кольором ручки та підставкою для телефону, що дозволяє зручно стежити за уроками під час гри.

Особливістю піаніно є клавіші, чутливі до сили натиску, що забезпечує динаміку звучання – гучність змінюється залежно від того, як сильно натискаються клавіші.

Пристрій важить 1,65 кг і має вбудовані стереодинаміки та акумулятор, який забезпечує до восьми годин автономної роботи. Також є порти для педалі сустейну, перемикання октав, USB-C для заряджання та MIDI, а також 3,5-мм роз’єм для навушників.

Хоча музичний курс Duolingo призначений для будь-якого фортепіано — Loog x Duolingo Piano постачається з картками для початківців і компактними розмірами, що дозволяє зберігати його в ящику. Попередні замовлення на інструмент уже відкрито, а доставку планують на листопад.

  • Duolingo, популярний додаток для вивчення мов, видалив матеріали, що стосуються ЛГБТ, у своєму додатку для російських користувачів. Це сталося після попередження російського регулятора зв’язку, який класифікував контент як “екстремізм”.

Результати нового дослідження засвідчили, що помірне споживання кави на постійній основі може допомогти в профілактиці низці захворювань, зокрема цукрового діабету 2-го типу, ішемічній хворобі серця та інсульту.

В Ташкенті, столиці Узбекистану вчителька російської мови побила учня за прохання вести урок російською.

25 вересня на позачерговому засіданні Генеральної Асамблеї Асоціації омбудсманів Середземномор’я схвалили рішення про виключення російського омбудсмана зі свого складу.

Головнокомандувач армії Ізраїлю заявив, що військові готуються до можливої ​​наземної операції в Лівані.

У Німеччині видали кілька ордерів на арешт у справі про вибухи на газопроводах “Північний потік-1” та “Північний потік-2”, поінформував офіційний представник німецького уряду Штеффен Гебештрайт.