Цієї ночі ворожий БпЛА пролетів «критично низько» біля Рівненської АЕС — «Енергоатом»

Джерело: Енергоатом

Вночі 25 вересня спостерігали черговий проліт ударного безпілотника ворога на критично низькій висоті поблизу промислового майданчика Рівненської атомної електростанції.

Про кожен такий факт “Енергоатом” інформує відповідні установи.

“Енергетичний терор – одна із ворожих тактик ведення війни. Однак він має бути якнайшвидше припинений”, – йдеться у повідомленні.

Нещодавно Володимир Зеленський під час інтерв’ю ABC News повідомив, що Росія використовувала китайські супутники для знімків українських ядерних об’єктів, що створює загрозу можливих ударів по них.

Зоозахисна організація UAnimals повідомила про нову справу жорстокого поводження з тваринами на Львівщині: нині поліція не вилучає собаку у власників, котрі вже забили одного пса лопатою на своїй території. Зоозахисники закликали допомогти врятувати тварину та змусити правоохоронні органи застосовувати закон.

У Центрі національного спротиву повідомили, що у школах тимчасово окупованої Луганщини місцеві колаборанти провели низку пропагандистських лекцій, реалізовуючи програму російського президента Володимира Путіна із розвитку російської “культури”.

Акторка Ребел Вілсон одружилася з дизайнеркою Рамоною Агрум на весільній церемонії в Сардинії, що відбулася 29 вересня. Пара обрала сукні без бретелей для свого святкового дня, який відзначили близькі друзі та родина.

У Будапешті завершилися переговори міністра закордонних справ України Андрія Сибіги та глави МЗС Угорщини Петера Сіярто у форматі тет-а-тет.

У віці 76 років помер актор Джон Ештон, найбільш відомий за роллю сержанта-детектива Джона Таггарта у серії фільмів “Поліцейський із Беверлі-Хіллз”. Його смерть, що настала 26 вересня, підтвердив менеджер Алан Сомерс.