Росіяни атакували дронами залізничний вокзал на Сумщині: є поранені

Джерело: Сумська обласна прокуратураУкрзалізниця

26 вересня російські військові атакували залізничний вокзал у Сумській області за допомогою FPV-дронів, внаслідок чого постраждали троє працівників. Інцидент стався на станції Хутір-Михайлівський, Шосткинського району.

За даними Укрзалізниці, поранень зазнали працівник вагонного господарства, охоронець та працівник служби зв’язку, які прямували у відрядження. Їм надають необхідну медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Фото: Сумська обласна прокуратура

Попри атаку, серед пасажирів і працівників вокзалу постраждалих немає, а рух поїздів триває за розкладом. Будівля вокзалу зазнала пошкоджень, зокрема вибито 15 склопакетів.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни.

З початку повномасштабного вторгнення лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко здійснив майже 130 поїздок на фронт, підтримуючи бригади та батальйони Сил оборони. Він підрахував, що загальна відстань його поїздок перевищила 200 тисяч кілометрів.

У Кривому Розі в результаті ракетного удару по районному управлінню поліції загинула жінка.

За словами джерел Bloomberg, військове постачання України в наступному році під загрозою, оскільки деякі союзники намагаються забезпечити фінансування, а інші ухиляються від його збільшення.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних у багатьох областях України все ще потішить теплом, але…

Французькі ЗМІ повідомили, що в Катарі нібито досягли угоди з Україною та Росією про обмін тринадцятьма дітьми. Однак Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заперечив цю інформацію, зазначивши, що жодних угод про обмін дітьми не було і не може бути.