ГУР атакувало понад 800 російських серверів – всі дані знищено

Джерело: Суспільне з посиланням на власні джерела

У результаті операції кіберфахівців ГУР Міноборони з 23 по 26 вересня було атаковано понад 800 серверів у різних регіонах Росії.

Внаслідок атаки знищено документи та дані на уражених серверах, зокрема військових і фінансових установ, що підтримують агресію РФ проти України.

Українські хакери повністю знищили документи та дані на уражених серверах. Відновити їх неможливо.

  • 11 вересня кіберфахівці ГУР МО України спільно з активістами групи BO Team здійснили кібератаку на російський федеральний посвідчувальний центр “Основание”.
  • Активісти кіберспільноти BO_Team спільно з фахівцями Головного управління розвідки Міністерства оборони України провели атаку на важливі дані і обладнання на території Росії.
  • В українській розвідці повідомили деталі нових кібератак на російські об’єкти.

 

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних у багатьох областях України все ще потішить теплом, але…

Французькі ЗМІ повідомили, що в Катарі нібито досягли угоди з Україною та Росією про обмін тринадцятьма дітьми. Однак Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заперечив цю інформацію, зазначивши, що жодних угод про обмін дітьми не було і не може бути.

Організація Об’єднаних Націй (ООН) не має коштів для допомоги українцям цієї зими, повідомила представниця агентства ООН у справах біженців Кароліна Ліндхольм Біллінг.

У результаті операції кіберфахівців ГУР Міноборони з 23 по 26 вересня було атаковано понад 800 серверів у різних регіонах Росії.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з американським колегою Джо Байденом. Лідери обговорили “план перемоги” України та подальшу підтримку США.