В Лондоні відкрили перший у світі бар у стилі Джеймса Бонда

Джерело: Hypebeast

В Лондоні відкрили перший світі бар та тему 007 для шанувальників Джеймса Бонда.

Він відкрився в культовому лондонському Burlington Arcade. В барі пропонують фірмові коктейлі, а на килимі написані відомі репліки з фільмів.

Фото: Hypebeast

Для любителів кіно представлений широкий вибір пам’ятних речей про Бонда, включаючи золотий злиток Форт-Нокс, туфлі для гольфу Голдфінгера та навіть капелюх Одджоба.

Також згодом представлять ​​колекцію годинників Omega від Бонда, зокрема годинник Seamaster Diver 300M Commander 2917 і Seamaster Diver 300M James Bond Limited Edition 2019 року, обидва виготовлені з жовтого золота. 

Шанувальники також матимуть можливість придбати ексклюзивні речі, як-от обмежене видання принтів у рамках, та зможуть взяти участь у торгах на обмежену кількість наборів віскі Macallan 60th Anniversary Decades і предмети мистецтва, такі як капсула Fabergé Octopussy.

Бар працюватиме від зараз і до кінця року.

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Міністерство юстиції США відкрило кримінальні звинувачення проти трьох іранських оперативників, підозрюваних у зламі президентської кампанії Дональда Трампа та поширенні викраденої інформації в ЗМІ.

Служба безпеки ФСБ РФ заявила, що веде розслідування ще проти трьох іноземних журналістів за репортажі на території Курської області, яку зараз контролюють українські війська. 

Станом на 20:00 28 вересня внаслідок авіаційного удару РФ по Сумах вже відомо про десять загиблих та 22 поранених.

Служба безпеки України затримала на хабарі директора з контрольно-ревізійної роботи АТ “Енергоатому”.