В окремих областях очікуються дощі: прогноз погоди на 1 жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 1 жовтня, опади очікуються у кількох регіонах.

Невеликі дощі пройдуть на заході, Житомирщині, Одещині, Херсонщині та у Криму. У решті областей – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер північно-західний, на Лівобережжі східний, 7-12 м/с, у східних, Запорізькій та Одеській областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря на заході, Вінниччині та Житомирщині +8…+13 градусів, а от на сході повітря прогріється до +25. На решті території + 17…+22 градуси.

На високогір’ї Карпат дощ та мокрий сніг, температура вночі від +3° тепла до -2 градусів, вдень +4…+9 градусів.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вдень у столиці +18…+20 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC

Пентагон уклав контракт з Boeing на виробництво бомб малого діаметра, вартістю 6,9 мільярда доларів. Частина цих бомб призначена для поставок іноземним замовникам, зокрема Україні, Японії та Болгарії.

Американські військові опублікували відеозапис “небезпечного” маневру російського винищувача поблизу Аляски під час перехоплення військовими США минулого тижня.

1 жовтня в Україні відзначають День українського козацтва.

Сьогодні вранці, 1 жовтня, російські війська атакували центр Херсона, внаслідок чого є загиблі та поранені.

Республіканець Деррік Андерсон, який бореться за місце у сьомому окрузі Вірджинії, у межах передвиборчої кампанії опублікував сімейне фото. Однак дружину та дітей для цього йому довелось “позичити”, адже власної сім’ї Андерсон немає.