Бронежилет Бенксі продадуть на аукціоні

Джерело: BBC News

Бронежилет, прикрашений прапором Союзу роботи Бенксі, продадуть на аукціоні.

Sotheby’s заявив, що це буде перший предмет, виставлений на аукціон із колекції з п’яти творів мистецтва, які вуличний художник виставив у вітрині магазину в Лондоні у 2019 році.

Фото: PA Wire

Захищений від ударів жилет, виготовлений із колишнього поліцейського одягу, містить зображення прапора Юніон Джека та натякає на високий рівень злочинів із застосуванням ножа та бандитського насильства в містах Великої Британії.

Твір мистецтва покажуть під час Frieze Festival, виставки сучасного мистецтва високого класу в Лондоні, перш ніж його продадуть на аукціоні.

Потім його виставлять у галереях New Bond Street Galleries компанії з 3 по 9 жовтня.

“Нова пошта” вийшла на ринок Австрії, відкривши в країні адресну курʼєрську доставку.

Російська та пакистанська компанії запускають механізм бартерної торгівлі, підписавши угоду на першому Пакистано-російському торгово-інвестиційному форумі в Москві. Компанія “Астарта-Агротрейдинг” з Росії експортуватиме нут і сочевицю в обмін на мандарини та рис від пакистанської Meskay + Femtee Trading Company.

Внаслідок нічного авіаудару Ізраїлю по Дамаску загинула відома сирійська телеведуча Сафаа Ахмед разом із двома іншими особами.

81-річна модель взяла участь у “Міс Всесвіт Корея”, намагаючись стати найстарішою учасницею конкурсу у світі. Однак жінка не перемогла в конкурсі, проте отримала нагороду.

Емма Вотсон – відома багатьом за роллю Герміони у фільмах”Гаррі Поттер” – розповіла, чому з 2019 відхиляє пропозиції зніматись у кіно.