Найвідомішу боксерську рукавичку Мухаммеда Алі виставили ​​на аукціон

Джерело: Euronews

Культову боксерську рукавичку, яку носив Мухаммед Алі, виставили на аукціон. Очікується, що її продадуть за мільйони доларів.

Фото: Stuart Bull Auctions

Алі одягав цю рукавичку під час бою проти Генрі Купера в 1963 році. Вона вважається однією з найвідоміших рукавичок в історії боксу через розкол, зроблений тренером Алі, Анджело Данді.

Тоді Данді нібито розширив уже існуючий розрив, щоб виграти час для Алі. Відтак четвертий раунд матчу продовжили, поки шукали нову рукавичку, вигравши вирішальний час для нині легендарного боксера.

Тепер ліву червону рукавичку з овечої шкури з тієї гри виставлено ​​на аукціон Stuart Bull Auctions. 

Вважається, що рукавичка для правої руки з бою наразі належить члену королівської родини Катару.

Очікується, що онлайн-аукціон, який завершиться 31 жовтня, принесе 4,8 – 7,2 мільйона євро.

Експорт нафтопродуктів з РФ відновився у першій половині вересня завдяки зростанню потоків дизельного пального та мазуту на тлі покращення темпів переробки.

Речник ЦАХАЛ контр-адмірал Даніель Хагарі повідомив журналістам, що ізраїльські ВПС “продовжують працювати на повну потужність і сьогодні ввечері також продовжуватимуть завдавати потужних ударів на Близькому Сході, як це було впродовж минулого року”.

У міноборони РФ поінформували, що російська влада розпочала підготовку до масового відправлення підсудних на повномасштабну війну проти України.

Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп хоче відставки віцепрезидентки Камали Гарріс та закликав оголосити їй імпічмент.

У Великій Британії на аукціоні продали пасмо волосся піонерки медсестринства Флоренс Найтінгейл за понад 3,6 тисячі фунтів стерлінгів.