У Білому домі пригрозили Ірану «серйозними наслідками» за атаку по Ізраїлю

Джерело: The Washington Pos

Білий дім попередив Іран про серйозні наслідки після ракетної атаки на Ізраїль, що сталася 1 жовтня. Радник з національної безпеки США Джейк Салліван заявив, що Іран нестиме відповідальність за цей інцидент.

Салліван підкреслив, що США тісно співпрацюватимуть з Ізраїлем, щоб запровадити відповідні заходи. Він не уточнив, які саме наслідки чекають на Іран, але наголосив на значній ескалації через запуск близько 200 балістичних ракет по ізраїльській території.

Він також зауважив, що президент США Джо Байден ретельно відстежує події. За словами Саллівана, адміністрація США зараз аналізує подальші дії, аби насамперед захистити американські інтереси та сприяти стабільності в регіоні.

Понад троє тисяч людей звинуватили реп-музиканта Шона “P. Diddy” Комбса у жорстокому поводженні, включаючи 9-річну дитину, в межах позову, що охоплює випадки сексуального насильства, зґвалтування та сексуальної експлуатації.

Остання частина тривалої франшизи жахів “Крик 7” вийде в кінотеатри 27 лютого 2026 року після тривалих затримок у виробництві та змін акторського складу. 

43-річна Сара Вілкінсон відсвяткувала першу річницю шлюбу після того, як рік тому вийшла заміж сама за себе.

Росія викрала з України понад 20 тисяч дітей, а ризик депортації ще 1,5 мільйона дітей, які залишаються на окупованих територіях, залишається високим.

Літак, що перевозив президента Бразилії, був змушений годинами кружляти в небі через невідому технічну проблему.