У РФ за розбещення дитини затримали православного блогера, який воював проти України

Джерело: ASTRA і Фонтанка

У російському Санкт-Петербурзі за підозрою у розбещенні 11-річної дівчинки затримали Клауда Роммеля – 31-річного православного блогера, який воював проти України.

Зазначається, що з вересня 2022 року по лютий 2024 року Роммель систематично скоював сексуальне насилля щодо доньки своєї співмешканки.

Після затримання блогер не заперечував, що торкався дитини, але наполягав, що робив “лікувальний масаж”. Заяву на блогера написала родичка дівчинки, коли дізналась про інцидент.

Коли проти Роммеля почали перевірку, він відправився на війну проти України. На фронті зазнав поранення та повернувся додому. Після повернення його затримали та помістили до СІЗО.

“У слідства були залізні аргументи для відкриття справи, а постраждалих може бути більше, ніж одна”, – наголосили у ЗМІ.

Повідомляється, що у Роммеля є свій блог на ютубі, де він розповідає про православ’я.

Європейська комісія розпочала розслідування щодо впливу соціальних платформ TikTok, YouTube та Snapchat на психічне здоров’я користувачів.

У Харкові СБУ затримала викладачку університету за підозрою в коригуванні ворожих ударів.

Результати нового дослідження, під час якого вчені Імперського коледжу Лондона проаналізували дані понад 26 тисяч осіб, засвідчили, що так звані “нічні сови” – люди, які лягають спати пізно, – демонструють кращий результати тестів на інтелект, мислення, час реакції та пам’ять, ніж ті, хто засинає рано.

За даними КМВА, в українській столиці вкотре тимчасово погіршився стан якості повітря.  

На Волині правоохоронці завершили розслідування щодо злочинної групи, яка привласнила понад 2,2 млн грн бюджетних коштів, виділених на ремонт оборонних об’єктів. Обвинувальний акт направлено до суду.