Pink Floyd погодився продати Sony права на свою музику за $400 млн

Джерело: Financial Times.

Британський рокгурт Pink Floyd погодився продати права на свій музичний каталог компанії Sony за суму близько 400 мільйонів доларів.

Угода охоплює музичні записи гурту, включаючи популярні хіти, такі як “Wish You Were Here” і “Money”. Джерела, обізнані з деталями угоди, повідомляють, що вона включає права на назву гурту та можливість використання бренду в мерчандайзі, фільмах і серіалах.

Водночас права на самі пісні залишаються у володінні учасників гурту, оскільки Pink Floyd погодилися продати лише права на записи.

Угода вирішила багаторічні суперечки між учасниками колективу щодо умов продажу. Раніше спробу укласти угоду у 2022 році відклали через внутрішні розбіжності в гурті, зокрема між Роджером Вотерсом і Девідом Гілмором.

Пізно ввечері 2 жовтня російські війська вдарили по Харкову КАБами. Влада попередила про можливі повторні пуски, за попередніми даними, є руйнування цивільної інфраструктури. 

Регіональний центр прав людини спільно з організаціями Freedom House та Центр прав людини Zmina здійснили чергове подання до Міжнародного кримінального суду стосовно злочинів проти українських дітей. 

У віці 88 років помер американський кантрі-співак та актор Кріс Крістофферсон.

Зусилля західних країн щодо підриву доходів Росії позначилися на експорті російських алмазів. Нині санкції проти російської нафти дозволили Індії стати одним із головних її покупців, водночас обійти алмазне ембарго найбільший у світі центр їхньої обробки не може.

Netflix зніматиме повнометражний фільм “Гострі Картузи”, головну роль в якому виконуватиме ірландський актор Кілліан Мерфі. Він втілить Томмі Шелбі.