У Данії затримали трьох підозрюваних у вибухах біля посольства Ізраїлю у Копенгагені

Джерело: TV2

Трьох підозрюваних у вибухах біля посольства Ізраїлю в Копенгагені затримала поліція Данії.

Затримання відбулося після ранкових вибухів, що сталися біля будівлі ізраїльського посольства у столиці Данії. Близько 13:00 поліція повідомила, що двох осіб затримали на центральному залізничному вокзалі Копенгагена, а ще одного – в іншому місці в місті.

Раніше на центральному вокзалі проводилася поліцейська операція, яка вплинула на залізничний рух. Проте поки що не підтверджено, чи була операція пов’язана із затриманням підозрюваних. Додаткові деталі будуть надані під час пресконференції.

У результаті інциденту не було постраждалих. Місцеві ЗМІ писали, що на місці вибухів огороджували велику територію і там перебувало багато поліціянтів.

У Великій Британії понад 700 людей опублікували оголошення на сайті, що пропагує суїциди, з метою знайти “партнера по смерті”. Цей онлайн-ресурс став місцем, де люди знаходили собі партнера для спільного самогубства.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення Росія вчинила в Україні понад 4 700 екологічних злочинів на загальну суму $64 млрд. Зокрема близько 142 тис. км² вважаються потенційно замінованими.

Під час розмови з американським письменником та журналістом Марком Тіссеном кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що можлива угода щодо завершення війни між Україною та РФ “буде справедливою”.

Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький під час вітального слова на онлайн-конференції до Всесвітнього дня сільськогосподарських тварин “Об’єднуючи зусилля задля забезпечення благополуччя с/г тварин в Україні”, наголосив, що одним із основних пріоритетів європейського сільського господарства є благополуччя тварин.

Міністерство фінансів України 2 жовтня уклало кредитний договір з Експортно-імпортним банком Кореї на суму $100 млн.