Російський відеохостинг Rutube видалили з Google Play

Джерело: The Moscow Times

Програма російського відеохостингу Rutube зникла з магазину додатків для Android Google Play.

Як розповіли у виданні, при спробі знайти Rutube у Google Play з’являються програми “Студія Rutube”, VK Video та YouTube.

У пресслужбі Rutube зазначили, що Google Play намагається заблокувати програму майже у всіх країнах, крім США.

Ще в червні додаток видалили з App Store. Rutube пояснив це санкціями американської компанії. Після початку російського вторгнення в Україну Apple вимагає від Rutube приховати матеріали російських пропагандистських ЗМІ в iOS-версії програми.

Rutube – російський відеохостинг, запущений у 2006 році, є частиною медійних активів “Газпром-медіа” та управляється компанією ТОВ “Руформ”.

Досі Росії вдається закуповувати електронні компоненти західних компаній для своїх ракет, які росіяни націлюють на українські міста. Переважно постачання відбуваються через китайські та гонконгські фірми-одноденки, котрі, своєю чергою, змушують Росію суттєво переплачувати.

У Центрі національного спротиву повідомили, що тимчасово окупована Горлівка та єдине в Україні підприємство, яке виробляло високоякісну вибухову речовину для спорядження боєприпасів та мононітрохлорбензол Горлівський хімзавод, сьогодні – могильник хімікатів. Нині концентрація отрути у ґрунтових водах тут перевищена у 150 тисяч разів.

У Польщі відкрився перший рекрутинговий центр на базі Консульства України в Любліні і працює щодня з 9:00 до 17:00 без перерв.

Лиш нещодавно вступивши на посаду генерального секретаря НАТО Марк Рютте прибув до Києва і наголосив, що Україна повинна мати можливість обстрілювати російську територію далекобійними західними ракетами.

Управління зі здійснення фінансових санкцій (OFSI) Великої Британії наклало штраф у 15 000 фунтів стерлінгів на компанію Integral Concierge Services (ICSL) за порушення фінансових санкцій проти РФ.