Balenciaga презентувала гаманці у формі зім’ятих пакетиків для картопляних чипсів

Джерело: Демна Гвасалія

Дім моди Balenciaga презентував нову лінійку гаманців, які виглядають як зім’ята пачка з-під чипсів.

Нові гаманці стали відголоском іншого виробу Balenciaga – сумки у вигляді пачки чипсів, яку розробив креативний директор модного дому Демна Гвасалія. Сумку презентували на Тижні моди у Парижі у 2022 році.

За структурою та яскравими кольорами сумка нагадувала пачку чипсів бренду Lay’s. Спершу це було частиною співпраці з виробником снеків Frito-Lay, але у жовтні 2023 року сумки з’явились вже без логотипа Lay’s, а замість нього на сумці було написано “Balenciaga”.

Зараз же Демна Гвасалія повернувся до цієї концепції та створив нові гаманці у формі стиснутого прямокутника з зім’ятими деталями, які на вигляд – наче пачка чипсів. У дизайні присутня і фольгована зворотня частина пакета.

 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dedicated to Balenciaga by Demna (@demnagram)

Гаманець від Balenciaga представлено у більшому та меншому розмірах. На вибір є чорний, жовтий та зелений кольори.

  • Balenciaga вирішила потурбуватися про багатих туристів, які приїдуть на Олімпійські ігри в Парижі, і випустила магніт у вигляді багета.

Прокурори Києва завершили розслідування і скерували до суду обвинувальний акт щодо одного з організаторів і двох членів злочинної організації, яка під прикриттям програми сурогатного материнства допомагала самотнім чоловікам з Західної Європи стати батьками.

Результати дослідження команди вчених з Бірмінгемського університету свідчать, що мозок запам’ятовує лише неординарні ситуації, а решту доповнює тими даними, які вже знає. Люди можуть розрізняти ці два типи пам’яті та точно оцінювати, наскільки надійні їхні спогади.

3 жовтня Парламентська Асамблея Ради Європи одностайно ухвалила резолюцію Вшанування 90-х роковин Голодомору — Україна знову постає перед загрозою геноциду.

Південнокорейська поліція затримала північнокорейського перебіжчика, який намагався повернутися до Північної Кореї на викраденому автобусі. Чоловік проїхав близько 800 метрів по мосту Тонгіл, що веде до демілітаризованої зони, перш ніж врізатися в барикади.

Федеральний суд Швейцарії відхилив апеляцію російської фігуристки Каміли Валієвої на рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) про її дискваліфікацію на 4 роки.