Укрзалізниця показала модернізовані вагони плацкарту – фото

Джерело: Укрзалізниця/Facebook

Укрзалізниця власними силами відновила ще чотири плацкартні вагони. Сьогодні, 3 жовтня, вагони з цієї партії вирушать у перший рейс у складі поїзда №7/8 Київ – Чернівці.

“Відтепер він буде повністю укомплектований модернізованими плацкартними вагонами, вартість проїзду в яких залишиться без змін”, –наголосили залізничники.

Джерело: “Укрзалізниця”

Що саме зробили у вагонах:

  • оновили інтер’єр, екстер’єрне лакове покриття та всі табло;
  • облаштували систему кондиціювання;
  • встановили вакуумні туалети;
  • додали маркування шрифтом Брайля;
  • оновили освітлення та індивідуальне керування ним;
  • розмістили біля місць пасажирів стандартні розетки, порти USB та Type-C.

Крім цього, вагони укомплектували новими матрацами та подушками.

Джерело: Укрзалізниця

Джерело: “Укрзалізниця”

Джерело: “Укрзалізниця”

Загалом від початку повномасштабного вторгнення УЗ вже відновила 33 пасажирські вагони, з них 29 – плацкартні.

Протягом століть російська “імперія” посягала на українське у будь-якому його прояві, намагаючись знищити нашу ідентичність…

В Індії поліція затримала близько 600 працівників компанії “Samsung Electronics” ‒ одного з найбільших у світі виробників напівпровідників та комп’ютерних мікросхем, а також членів профспілки за організацію вуличного протесту.

Великобританія оголосила про відмову від суверенітету над групою стратегічно важливих островів Чагос в Індійському океані, передавши їх Маврикію після багаторічних переговорів.

OSINT-аналітик та військовий оглядач Віталій Кононученко звинуватив у втраті Вугледара медійну активність народної депутатки Мар’яни Безуглої. Він пояснив, що всього через кілька годин після посту обраниці у соцмережі про ротацію 72 бригади російські війська кинули на послаблені позиції втричі більші сили. 

У лікарні Рівного помер захисник із села Сварицевичі Костянтин Пляшко. Зустріч та поховання воїна відбулися у середу, 2 жовтня.