На Рівненщині попрощались із захисником Костянтином Пляшком

Джерело: Дубровицька міська рада

У лікарні Рівного помер захисник із села Сварицевичі Костянтин Пляшко. Зустріч та поховання воїна відбулися у середу, 2 жовтня.

Як зазначається, Костянтина призвали до лав Збройних сил України 19 січня 2023 року, відтак служив у 82-ій ДШБ. 30 вересня військовий помер у лікарні м. Рівне.

Попрощались із Костянтином Пляшком 2 жовтня в селі Сварицевичі.

Фото: соцмережі

У Польщі відкрився перший рекрутинговий центр на базі Консульства України в Любліні і працює щодня з 9:00 до 17:00 без перерв.

Лиш нещодавно вступивши на посаду генерального секретаря НАТО Марк Рютте прибув до Києва і наголосив, що Україна повинна мати можливість обстрілювати російську територію далекобійними західними ракетами.

Управління зі здійснення фінансових санкцій (OFSI) Великої Британії наклало штраф у 15 000 фунтів стерлінгів на компанію Integral Concierge Services (ICSL) за порушення фінансових санкцій проти РФ.

Ядерних погроз з боку Росії суттєво побільшало. Зокрема у дописі в Телеграм минулого місяця один із членів Ради безпеки Кремля навіть назвав конкретну ціль у серці Європи, а також час, який знадобиться російській ракеті, щоб доставити туди боєголовку. Однак, європейські лідери заледве здригнулися. Очевидно, що в Європі більше не реагують на ядерний шантаж Путіна.

3 жовтня речник МЗС Георгій Тихоий прокоментував неправдиву інформацію російських ЗМІ про атаку Сил оборони на Курську АЕС.