У Новосибірську спалили обласне управління ФСБ РФ – відео

Джерело: Головне управління розвідки Міноборони України

3 жовтня в Новосибірську підпалили будівлю обласного управління ФСБ РФ. За даними розвідки, у вибите вікно закинули легкозаймисту суміш.

“Схожих подій всередині держави-агресора стає більше, оскільки зростає кількість людей, готових на відчайдушні кроки, спрямовані проти злочинного режиму в Кремлі”, — зазначили в ГУР.

  • У тимчасово окупованому Мелітополі українські партизани підірвали автомобіль із трьома російськими військовими.
  • У Московській області було ліквідовано полковника Збройних сил Росії Олексія Коломєйцева, керівника 924-го державного центру безпілотної авіації.

За інформацією місцевої влади, станом на 4 жовтня російські військові знаходяться за 7 км від околиць Покровська, що на Донеччині. Через російські обстріли пошкоджено або знищено близько 80% критичної інфраструктури.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде мінливою і неоднорідною, але опади можливі в більшості…

Європейський Союз готується запровадити санкції проти Ірану за постачання балістичних ракет Росії, повідомляють джерела Bloomberg.

Валерій Залужний розповів, що він не підтримує мобілізацію молоді 18-25 років, адже, на його думку, ця вікова категорія – це майбутнє України. До цього можна прийти лише у крайньому разі.

В Україні споживання електроенергії зростає, знеструмлено 528 населених пунктів на ранок 4 жовтня. У Сумській та Полтавській областях ввели аварійні відключення.