«Нова пошта» скасувала оплату за повернення посилок до 30 кг

Джерело: пресслужба “Нової пошти”

“Нова пошта” скасувала оплату за повернення невеликих посилок вагою до 30 кілограм для усіх користувачів.

Раніше у випадку, якщо одержувач не забирав посилку або відмовлявся від неї, відправник був змушений заплатити 0,5% від її оголошеної вартості. 

“Тепер ці витрати скасовано. Ви вирішили повернути товар, який не підійшов? Це також безкоштовно! З нашою послугою “Легке повернення”, – повідомив поштовий оператор.

У компанії додали, що такі повернення робитимуть власним коштом. За їх словами, це також допоможе клієнтам, які здійснюють велику кількість комерційних відправок, оскільки це знизить їхні витрати на повернення товару, який не забрали.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.