У Південній Кореї пес став зіркою інтернету, потрапивши на безліч кадрів Google Maps

Джерело: @brothatsnature

Пес Мару з острова Джукдо в Південній Кореї став популярним в інтернеті, оскільки потрапив на фото для Google Maps.

Коли фотограф відвідав острів, щоб зробити 360-градусні зображення, золотистий ретривер ходив всюди за ним, відтак потрапивши на фото.

Присутність собаки на зображеннях Street View швидко помітили онлайн-користувачі й зробили фотобомби Мару.

Острів Джукдо був не дуже відомим, однак собака стала інтернет-знаменитістю і привернула увагу людей. Користувачі виявили цікавість до острова та заявили, що відвідали б його, щоб зустрітись з Мару.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

Електрогітару, на якій грав покійний гітарист Джордж Гаррісон на початку існування The Beatles, виставлять ​​на аукціон наступного місяця. Очікується, що її можуть продати за понад 800 000 доларів.

В компанії Tesla знову виникли проблеми з автомобілями Cybertruck з моменту запуску минулого року. У 2024 році автомобілі вже вп’яте відкликають.

Французький суддя скасував рішення у справі Домініка Пеліко, якого звинувачують у тому, що він присипляв свою дружину наркотиками та запрошував понад 80 інших чоловіків зґвалтувати її в їхньому домі протягом десяти років.

Американська акторка Сідні Свіні розповіла про переслідування з боку папараці, які фотографують її без згоди в її ж домі.