КНДР передає Росії майже 3 000 000 боєприпасів на рік – The Times

Джерело: The Times

За даними ЗМІ, половину снарядів, які РФ застосовує у війні проти України, вона отримує з Північної Кореї. Мовиться про близько 3 000 000 снарядів на рік.

ЗМІ, з посиланням на джерела у західній розвідці, зазначають, що багато північнокорейських снарядів є несправними, однак саме перевага у снарядах допомогла окупантам досягти успіхів на фронті, зокрема окупувати Вугледар.

У виданні зауважили, що Росія стала залежною від снарядів з КНДР після візиту Путіна до Північної Кореї на початку 2024 року.

Джерело також повідомило, що війська РФ зазнають суттєвих втрат у війні – у середньому 1200 на добу, з яких близько 500 лише у боях за Покровськ на Донеччині.

Наголошується, що зараз Росія не здатна одночасно воювати за Покровськ та витісняти ЗСУ з Курщини, через нестачу живої сили, однак Кремль не готовий оголошувати мобілізацію у РФ.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.