Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пейджери та рації на своїх рейсах

Джерело: Reuters

Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити пейджери й рації на своїх літаках після операції, проведеної, як вважається, Ізраїлем з метою враження бойовиків “Хезболли”.

Авіакомпанія, яка є найбільшою в ОАЕ, зазначила, що заборонені предмети в разі їх виявлення будуть конфісковані поліцією.

Довідка. У вересні у бойовиків “Хезболли” в Лівані вибухнули тисячі пейджерів і сотні радіостанцій. Президент Ізраїлю Іцхак Герцог заперечив інформацію щодо причетності спецслужб країни до підриву пейджерів членів угруповання “Хезболла” у Лівані. Глава країни заявив, що ліванське угруповання має чимало ворогів.

  • За повідомленням ЗМІ пейджери бойовиків ліванського угруповання Хезболла, у які Моссад заклав вибухівку, могли виготовити у Будапешті (Угорщина).

На фронті, у війні проти росіян, загинув військовий НГУ Василь Особа, — чоловік доньки мовознавиці Ірини Фаріон Софії Семчишин.

Американський актор Кіану Рівз, зокрема відомий ролями у фільмах “Швидкість” та “Матриця”, вперше дебютував у професійних автоперегонах на легендарному треку в Індіанаполісі. Попри те, що актор зійшов із траси після виходу з дев’ятого повороту, він зумів продовжити гонку.

5 жовтня львівський блогер Ніколас Карма розповів про напад на нього в центрі Полтави. За словами блогера, до його шиї приставили пістолет після суперечки із чоловіками. Одним з учасників конфлікту був начальник районного ТЦК та СП Олександр Логвиненко. Речник обласного ТЦК та СП Роман Істомін зазначив, що Ніколас Карма навмисне почав конфлікт з військовослужбовцем.

Офіцер 15 бригади оперативного призначення “Кара-Даг” НГУ Віталій Міловідов відзначив, що на Покровському напрямку вже протягом тижня ворог знову вдається до застосування броньованої техніки.

На Харківському напрямку загинув російський опозиційний активіст Ільдар Дадін, який воював на стороні Збройних Сил України.