У США зірку кантрі-музики Гарта Брукса звинуватили у зґвалтуванні

Джерело: BBC

До суду в американському штаті Каліфорнія надійшов позов проти зірки кантрі-музики Гарта Брукса зі звинуваченнями у зґвалтуванні, сексуальному насильстві та побоях.

  • Зокрема позивачка, яка працювала перукарем і візажистом співака, стверджує, що у травні 2019 року Брукс попросив її полетіти з ним на його приватному літаку на церемонію “Ґреммі” в Лос-Анджелесі. Коли вони прибули у готель, з’ясувалося, що Брукс забронював лише однокімнатний номер з однією спальнею. У позові стверджується, що у готельному номері Брукс голим зайшов до спальні, а потім зґвалтував позивачку.

Також в документі стверджується, що Брукс “неодноразово обмацував її та робив їй відверті коментарі сексуального характеру під час її роботи впродовж 2017-20 років”.

Співак вже публічно прокоментував звинувачення, заявивши, що вважає позов “вимаганням і наклепом”.

“Протягом останніх двох місяців мені нескінченно дошкуляли погрозами, брехнею та трагічними історіями про те, як буде виглядати моє майбутнє, якщо я не випишу чек на багато мільйонів доларів. Це було ніби зарядженим пістолетом, який тримали перед моїм обличчям. Я довіряю системі, я не боюся правди, і я не той, яким мене малюють”, – додав співак.

Засновник компанії Meta Марк Цукерберг замовив для своєї дружини Прісцилли Чан унікальний мінівен на базі кросовера Porsche Cayenne. Проєкт автомобіля розроблено за його власною концепцією, оскільки Porsche не пропонує мінівени у серійному виробництві.

Народний депутат України Артем Дмитрук, який перебуває в міжнародному розшуку, 7 жовтня взяв участь у засіданні комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності в режимі онлайн.

Футбольна команда, що складається виключно з чоловіків-трансгендерів, дебютувала в регіональній лізі Іспанії. Команда стала першою такою, яка отримала офіційний статус у європейській федерації футболу.

На YouTube-каналі Характер стартував авторський проєкт “Велика земля”. Його ведучою стала Валерія “Нава” Суботіна —…

72-річного громадянина США Стівена Хаббарда засудили в Росії до шести років і десяти місяців ув’язнення за звинуваченням у найманстві на боці України.