У Харкові внаслідок ДТП загинули двоє осіб: відкрито кримінальне провадження

Джерело: поліція Харківської області

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Харкові загинули двоє осіб, ще троє отримали поранення.

Згідно з попередніми даними, чоловік на автомобілі ВАЗ виїхав за межі проїжджої частини, після чого автомобіль перекинувся.

Загинули двоє пасажирів – 37 та 39-річні чоловіки. Водій транспортного засобу та 19, 42-річні пасажири дістали тілесні ушкодження. Їх доставили до медичного закладу, – зазначили у повідомленні.

У поліції поінформували, що за даним фактом слідчим управління ГУНП у Харківській області відкрито кримінальне провадження.

Раніше у Львівській області автомобіль злетів у кювет. Внаслідок ДТП загинув водій, двоє пасажирів травмувались. Виявилось, що причиною всьому став буйвіл, що вибіг на дорогу.

  • 29 вересня у ДТП на мотоциклі у Луцькому районі загинув 36-річний військовослужбовець ЗСУ, капітан, повний кавалер ордена “За мужність”, “Народний герой України” Павло Чайка на псевдо “Сігал”.
  • 9 вересня на трасі “Київ – Чоп” в селі Дроговиж на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та автобуса, в якому перебували військові. Внаслідок аварії загинув водій автобуса, а 12 військових зазнали поранень.
  • У ДТП загинув радник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Ярослав Олійник на псевдо “Локі”. Разом з ним в аварії загинула і його дружина.

На фронті, у війні проти росіян, загинув військовий НГУ Василь Особа, — чоловік доньки мовознавиці Ірини Фаріон Софії Семчишин.

Американський актор Кіану Рівз, зокрема відомий ролями у фільмах “Швидкість” та “Матриця”, вперше дебютував у професійних автоперегонах на легендарному треку в Індіанаполісі. Попри те, що актор зійшов із траси після виходу з дев’ятого повороту, він зумів продовжити гонку.

5 жовтня львівський блогер Ніколас Карма розповів про напад на нього в центрі Полтави. За словами блогера, до його шиї приставили пістолет після суперечки із чоловіками. Одним з учасників конфлікту був начальник районного ТЦК та СП Олександр Логвиненко. Речник обласного ТЦК та СП Роман Істомін зазначив, що Ніколас Карма навмисне почав конфлікт з військовослужбовцем.

Офіцер 15 бригади оперативного призначення “Кара-Даг” НГУ Віталій Міловідов відзначив, що на Покровському напрямку вже протягом тижня ворог знову вдається до застосування броньованої техніки.

На Харківському напрямку загинув російський опозиційний активіст Ільдар Дадін, який воював на стороні Збройних Сил України.