Генштаб ЗСУ підтвердив ураження нафтового терміналу у Феодосії

Джерело: Генштаб ЗСУ

Сили оборони України вразили морський нафтовий термінал у тимчасово окупованій Феодосії, АР Крим.

“Сьогодні вночі завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. У районі об’єкта зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються”, – повідомив Генштаб.

Зазначається, що Феодосійський термінал найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовували, зокрема, і для забезпечення потреб окупаційної армії РФ.

За даними Генштабу, завдання виконали підрозділи ракетних військ Збройних сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України.

“Заходи щодо підриву військово-економічного потенціалу російської федерації тривають”, – йдеться в повідомленні.

Безпритульні тварини мешкають майже у кожному дворі й нерідко місцеві мешканці можуть їх підгодовувати. Однак…

Під час обшуків у лікарки з Житомира, яку підозрюють у причетності до схеми з надання фіктивних інвалідностей для ухилення від мобілізації, правоохоронці вилучили понад 4,4 мільйона гривень.

Український режисер та командир штурмової роти в 47-й бригаді Олег Сенцов опублікував допис у соціальних мережах, де висловив своє бачення щодо поточної ситуації на фронті та в суспільстві. Він наголосив, що терміни “перемога” в публічному просторі дедалі частіше замінюються на “перемовини”, а “мобілізацію” замінили “економічним бронюванням.

Новим командиром 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців став полковник Олександр Охріменко. Він замінив на цій посаді полковника Івана Вінніка, який керував бригадою під час важливих боїв на фронті.

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив про свою категоричну незгоду з можливим вступом України до НАТО. За його словами, під час його перебування на посаді, він не допустить ратифікації цього рішення словацьким парламентом.