Кількість постраждалих внаслідок удару РФ по Харкову збільшилась до 21

Джерело: міський голова Ігор Терехов

Внаслідок сьогоднішньої атаки противника по Харкову збільшилась кількість поранених.

Наразі відомо про 21 постраждалого, 17 з них шпиталізовані, в тому числі 16-річний підліток.

Решті надали допомогу на місці.

Нагадаємо, що армія РФ сьогодні, 8 жовтня, атакувала цивільне підприємство Харкова. Зафіксовано влучання в Індустріальному районі міста. 

За два роки проєкт “Хочу жить”, завдяки якому російські військові можуть добровільно здатись в полон, отримав 40 157 звернень. Ця кількість продовжує зростати, попри протидію з боку російських спецслужб.

У ніч на 7 жовтня два російських БпЛА зафіксували поруч з промисловим майданчиком Південноукраїнської АЕС. Відстань прольоту шахедів від ядерних об’єктів становила менш як 10 км.

Міністр оборони Південної Кореї повідомив, що Північна Корея, ймовірно, направить своїх військових до України на підтримку Росії. Це сталося на фоні укладення двосторонньої угоди про взаємну оборону, підписаної Кім Чен Ином і Володимиром Путіним у червні.

Російські військові вдарили керованою авіаційною бомбою по густонаселеному району Харкова. Вони влучили в багатоповерхівку.

Посол Японії в Україні Кунінорі Мацуда повідомив, що його країна готується передати нашій державі генератори, великі трансформатори та інше енергетичне обладнання й габіони для його захисту.