Universal Pictures екранізує роман Коллін Гувер «Спогади про нього»

Джерело: Variety

Universal Pictures працює над екранізацією роману Коллін Гувер “Спогади про нього” та планує випустити фільм у кінотеатрах 13 лютого 2026 року, напередодні Дня Святого Валентина.

У книзі розповідається про Кенну Ровен, яка, відсидівши п’ять років у в’язниці через трагічну помилку, повертається в місто і сподівається відновити стосунки зі своєю донькою. Однак опікуни намагаються не допустити Кенну до дівчинки. Вона знайомиться з Леджером Вордом, власником місцевого бару, і між ними спалахують почуття.

“Я дуже рада працювати з Universal, щоб оживити світ Кенни Ровен. Я чую від багатьох читачів, які говорять мені, що вони знайшли щось своє в її історії про те, як жити з трагедією та переживати її, і виконувати часто безладну та недосконалу роботу з лікування та перегортати сторінки до нової глави в житті”, – сказала Гувер.

Цього року вже екранізували роман Гувер “Покинь, якщо кохаєш”.

Згідно зі звітом Управління ООН з наркотиків та злочинності (UNODC), впливові злочинні угруповання в Південно-Східній Азії активно використовують месенджер Telegram для здійснення широкомасштабної незаконної діяльності. 

У Костянтинівці Донецької області рятувальники протягом майже двох діб гасили пожежу, що виникла внаслідок атаки російських військ.

Вірус пташиного грипу типу H5N1 став причиною смерті 47 тигрів, трьох левів і пантери у зоопарках В’єтнаму.

У Києві повідомили про підозру чоловіку, котрий щосили вдарив пуделя ногою по голові. За жорстоке поводження з твариною йому загрожує тривалий термін ув’язнення.

Вчені з Китаю розробили нитку для хірургічного шва, яка прискорює загоєння ран і знижує ризик інфекції завдяки електростимуляції. Новий шовний матеріал генерує електричний заряд під час навантаження, що відбувається під час руху, допомагаючи загоєнню тканин.