Зірка серіалу «Офіс» заявила, що завершила лікування від раку молочної залози

Джерело: Variety

Акторці Дженні Фішер, відомою за роллю у серіалі “Офіс”, у грудні минулого року діагностували рак молочної залози, але зараз вона завершила лікування і позбулася хвороби. Фішер пережила операцію, хімієтерапію та опромінення.

У своєму дописі вона зазначила, що планує поділитися своєю історією боротьби з раком саме в жовтні, оскільки цей місяць присвячений поінформованості про рак молочної залози.

“Потрійний позитивний рак молочної залози є агресивною формою раку молочної залози, але він також добре реагує на лікування”, – написала Фішер.

Фото: Дженні Фішер

Вона також поділилася деталями свого лікування. Наприклад, у січні їй зробили лампектомію (видалили частину  молочної залози разом із пухлиною), а після цього призначили хімієтерапію та опромінення для запобігання рецидиву. Фішер наголосила, що вчасне діагностування відіграло ключову роль у її лікуванні.

Вона закликала своїх підписників не зволікати з мамографією, зазначивши, що її пухлина була настільки маленькою, що не могла бути виявлена під час фізичного огляду. За її словами, затримка у діагностуванні могла б призвести до значно гірших наслідків.

Фішер також подякувала всім, хто підтримував її під час лікування, зокрема своїй колезі по “Офісу” Анджелі Кінсі, яка допомагала їй на роботі під час записів їхнього спільного подкасту “Office Ladies”.

Найбільша компанія з кібербезпеки в США, Palo Alto Networks, опинилися в центрі скандалу після того, як на одній зі своїх подій у Лас-Вегасі запросила двох жінок позувати в ролі підставок для абажурів.

10 жовтня міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба пояснив, що російські війська відновили та посилили обстріли портової інфраструктури України, аби знизити експортний потенціал нашої країни.

Норвегія вирішила виділити до 967 млн крон (близько $89,9 млн) на чотири нові проєкти для збільшення виробництва ракетних двигунів та компонентів для вибухівки.

Міністр оборони Йоав Галант заявив, що удар Ізраїлю по Ірану у відповідь на його атаку минулого тижня буде “смертоносним, точним і несподіваним”.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 11 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.