Макрон: «Емілі в Парижі» повинна повернутися в Париж

Джерело: Reuters

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що боротиметься за те, щоб Емілі – героїня серіалу Netflix “Емілі в Парижі” – повернулася до столиці Франції після свого перебування в Римі.

“Ми будемо завзято боротися. І ми попросимо їх залишитися в Парижі! “Емілі в Парижі” в Римі не має сенсу”, – сказав Макрон.

У четвертому сезоні серіалу американська емігрантка Емілі, яку зіграла актриса Лілі Коллінз, переїхала з Парижа до Риму на роботу. 

Перша леді Франції Бріжит Макрон також з’явилася в епізодичній ролі самої себе в серіалі.

“Я дуже пишався і вона була дуже рада це зробити. Це лише кілька хвилин, але я думаю, що це був дуже хороший момент для неї. “, – сказав Макрон щодо зйомок його дружини.

Він додав, що серіал позитивно впливає на “імідж Франції” і це “суперпозитивно з погляду привабливості для країни”.

Росія змушує африканських жінок, яких обманом привезла до країни, виготовляти безпілотники для війни проти України.

Мелінда Френч Гейтс, колишня дружина Білла Гейтса, оголосила про створення нового фонду з бюджетом 250 мільйонів доларів для покращення психічного та фізичного здоров’я жінок.

В понеділок НАТО розпочне свої щорічні ядерні навчання, про що заявив в четвер, 10 жовтня, генеральний секретар альянсу Марк Рютте на тлі загостреної ядерної риторики президента Росії Володимира Путіна.

Цього тижня вручення Нобелівських премій з хімії та фізики викликало дискусії щодо домінування компанії “Google” у сфері штучного інтелекту та визнання досягнень у галузі інформатики. Google є лідером у дослідженнях ШІ, але стикається з конкуренцією від Microsoft і OpenAI, а також з посиленим контролем регуляторів США.

У четвер, 10 жовтня, один з найбільш відомих та титулованих тенісистів світу, іспанець Рафаель Надаль оголосив про завершення кар’єри.