У Вашингтоні жінка покинула свій дім, бо його взяли в облогу голодні єноти

Джерело: Sky News

У Вашингтоні жінка була змушена покинути свій дім після того, як 50-100 єнотів оточили його і вимагали їжі, переслідуючи її вдень і вночі.

Вона розповіла, що почала годувати родину єнотів десятиліття тому. Це здавалося нешкідливим, доки кількість тих, хто з’являвся на її подвір’ї, не зросла до десятків тварин. 

Фото: Sky News

Єноти подряпали її вхідні двері і машину, деякі з них були агресивними.

Вона покинула дім, і єноти, схоже, почали розбігатися, оскільки зрозуміли, що їх більше не годують.

Міністр оборони Йоав Галант заявив, що удар Ізраїлю по Ірану у відповідь на його атаку минулого тижня буде “смертоносним, точним і несподіваним”.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 11 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

Пізно ввечері 9 жовтня Росія вдарила балістичною ракетою по Одеському району, внаслідок чого загинули вісім осіб, а 11 отримали поранення. Як виявилось, окупанти також знищили гуманітарний вантаж для Палестини.

Українські військові медики щодня ризикують життям під обстрілами, щоб вчасно дістатися до поранених, стабілізувати їхній…

Мати американського репера Шона Комбза, відомого як P. Diddy, вперше прокоментувала арешт сина, якого звинувачують у торгівлі людьми та сексуальному насиллі.