Репер P. Diddy постане перед новим суддею у справі про торгівлю людьми

Джерело: The Guardian

Репер Шон Комбз, відомий під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy,  вперше постане перед суддею за звинуваченнями в торгівлі людьми.

Попередній суддя взяв самовідвід через свої минулі зв’язки з адвокатами у цій справі, тому призначили нового.

Репера доставлять до федерального суду Мангеттена з бруклінської в’язниці. Очікується, що в результаті слухання затвердять терміни для адвокатів кожної сторони для подання аргументів, які встановлять межі судового розгляду.

Комбз не визнав себе винним за звинуваченнями, висунутими проти нього минулого місяця. Його адвокати безуспішно намагалися звільнити репера під заставу після його арешту 16 вересня.

Двоє суддів дійшли висновку, що P. Diddy становить небезпеку для суспільства, якщо його звільнять.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 11 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

Пізно ввечері 9 жовтня Росія вдарила балістичною ракетою по Одеському району, внаслідок чого загинули вісім осіб, а 11 отримали поранення. Як виявилось, окупанти також знищили гуманітарний вантаж для Палестини.

Українські військові медики щодня ризикують життям під обстрілами, щоб вчасно дістатися до поранених, стабілізувати їхній…

Мати американського репера Шона Комбза, відомого як P. Diddy, вперше прокоментувала арешт сина, якого звинувачують у торгівлі людьми та сексуальному насиллі.

У Молдові заблокували Telegram-канали олігарха-втікача Ілана Шора та пов’язаних з ним осіб, зокрема очільниці Гагаузії Євгенії Гуцул.