У Києві водій-порушник напав на інспекторку з паркування

Джерело: КМДА

У центрі Києва водій, який припаркувався з порушеннями, напав на інспекторку з паркування.

Інцидент стався близько 10:00 на вул. Пирогова, 9. Інспекторка зробила зауваження водію Тойота Хайлендер за стоянку біля проїзду, але він відмовився перепаркуватися. Тоді вона почала фотофіксацію для складання постанови про порушення.

” Водій заважав роботі інспекторки, ображав її, погрожував і здійснив напад на неї, завдавши кількох ударів по ногах і руці. На місце оперативно викликано поліцію. Заяву про напад вже розглядає слідчо-оперативна група”, – йдеться у повідомленні.

  • 17 вересня 35-річний львів’янин наїхав на електросамокат, на якому їхали двоє 16-річних хлопців. Внаслідок цього один юнак загинув, а інший зазнав поранення.

В мережі з’явилось відео, в якому стверджують, що в Індії в печері знайшли літнього чоловіка, якому 188 років. Однак вдалось з’ясувати, хто ж він насправді.

У Ватикані Президент України Володимир Зеленський провів зустрічі з Папою Римським Франциском, держсекретарем Святого Престолу кардиналом П’єтро Пароліном і секретарем з відносин між державами та міжнародними організаціями архієпископом Полом Галлагером.

У TikTok з’явився новий тренд, коли люди ховають кошти в продуктах для дітей, щоб у такий спосіб допомогти мамам.

Верховний Суд підтвердив правомірність припинення фінансування політичної партії “Голос”. Це остаточне рішення, партія більше не отримуватиме коштів для своєї діяльності у цьому скликанні.

В селі Євгенівка Снігурівської громади Миколаївської області внаслідок детонації боєприпасу постраждали тварини.