Ховають гроші у продуктах для дітей: у TikTok шириться новий тренд

Джерело: New York Post

У TikTok з’явився новий тренд, коли люди ховають кошти в продуктах для дітей, щоб у такий спосіб допомогти мамам.

Все почалось з одного відео, яке поширила Денаеша Гонзалес, мати з Нешвілла (штат Теннессі, США). Вона помітила в магазині жіночий гаманець, який залишили у відділі дитячих продуктів. 

Денаеша припустила, що можливо жінка через фінансові труднощі була змушена вибирати: придбати собі гаманець або ж купити своїй дитині речі першої необхідності.

@denaeshagonzalez

To the Mother who chose themselves last, you deserve the world tonight and always.🤎 #motherhood #motherhoodunplugged #parenting #parentsoftiktok

♬ original sound – 𝙅𝙖𝙘𝙤𝙗🇵🇱

Її відео набрало понад 25,4 мільйона переглядів й користувачі розпочали тренд “#shedeservedthepurse” (вона заслуговує на гаманець), під час якого вони хочуть анонімно допомогти мамам, залишаючи кошти у магазинах у дитячих товарах, такі як підгузки, суміші та дитячі серветки.

@sylvia

this trend warms my heart 🫂❤️

♬ original sound – 𝙅𝙖𝙘𝙤𝙗🇵🇱

@yanadoga

Мені сподобався цей тренд🥹 #тренд #україна #мама #діти #trend

♬ оригинальный звук – Yana Doga

В Києві в п’ятницю ввечері, 11 жовтня, представники ТЦК та поліціянти приїхали до Палацу спорту, де відбувався концерті “Океану Ельзи”.

Згідно з першими глобальними оцінками проблеми, понад 370 мільйонів жінок і дівчат, або майже кожна восьма, стали жертвами зґвалтування чи сексуального насильства до того, як їм виповнилося 18 років.

Актори Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс передали 1 мільйон доларів на допомогу постраждалим від ураганів “Хелен” та “Мілтон”, які нещодавно сколихнули США.

Стало відомо, що Netflix розробляє серіал за мотивами роману Джейн Остін “Гордість і упередження”.

Військовослужбовцю 56 окремої мотопіхотної бригади, який самовільно залишив частину і повідомив про це в соцмережах, Сергію Гнезділову Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід.