Reuters: Гарріс використовує проти Трампа його ж «зброю»

Джерело: Reuters

Віцепрезидентка Камала Харріс, кандидатка у президенти від Демократичної партії, планує оприлюднити свою медичну інформацію в суботу, щоб привернути увагу до відмови республіканського конкурента Дональда Трампа зробити це.

У звіті про стан здоров’я Гарріс йдеться у висновках:

“Вона має фізичну і психічну стійкість, необхідну для успішного виконання обов’язків президента, включаючи обов’язки глави виконавчої влади, глави держави й верховного головнокомандувача”, – стверджує помічник Гарріс.

59-річна Гарріс змагається з 78-річним Трампом за посаду президента. Її кампанія акцентує на віці Трампа, адже він став найстаршим кандидатом, після того, як президент Джо Байден, 81 рік, зняв свою кандидатуру.

Кампанія Гарріс сподівається, що контраст між її молодістю і гостротою розуму та віком і маніпулятивними методами Трампа допоможе переконати виборців, що вона більше підходить для посади.

  • Колишній президент США Дональд Трамп знову відмовився брати участь у дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, запланованих на жовтень. Його рішення було озвучено після того, як телеканал Fox News запросив обох кандидатів до участі у другому раунді дебатів, який мав відбутися 24 або 27 жовтня.
  • За даними нового опитування, проведеного Reuters/Ipsos, кандидатка від Демократичної партії США Камала Гарріс на 3% випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа.

Поліція американського штату Огайо повідомила, що дев’ятирічний хлопчик випадково наїхав на свого тата, коли той навчав його водінню.

TikTok звільнив сотні співробітників по всьому світу, здебільшого у підрозділі модерації контенту, який більше покладатиметься на штучний інтелект (ШІ).

З початку доби, 12 жовтня, станом на 22:00 вже зафіксовано 153 бойових зіткнення.

Інсайдери моди висловили занепокоєння тим, що попередній прогрес, досягнутий у напрямку інклюзивності розміру в галузі, скорочується.

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск оголосив про плани тимчасово зупинити право на притулок у рамках нової міграційної стратегії для боротьби з нелегальною міграцією.