Унаслідок атаки БпЛА Хезболли загинуло четверо ізраїльських військових, ще 58 поранені

Джерело: BBC

Унаслідок атаки безпілотників Хезболли по військовій базі Ізраїля загинуло четверо військових, а 58 зазнали поранень. Семеро поранених у тяжкому стані.

Хезболла атакувала військову базу на півночі Ізраїля, поблизу Біньяміна. Ліванське угруповання вже взяло на себе атаку за відповідальність повідомивши, що воно атакувало тренувальний табір бригади “Голані” між Тель-Авівом та Хайфою.

У Хезболлі додали, що ця атака – відповідь на ізраїльський обстріл Лівану та Бейрута 10 жовтня. Також в угрупованні додали, що випустили по ізраїльських військових “рій безпілотників”.

Ця атака стала наймасштабнішою ізраїльські позиції за останній рік.

Міністр закордонних справ Франції Жан-Ноель Барро під час конференції у Києві заявив, що залучення військ Північної Кореї для вторгнення Росії в Україну було б серйозною ескалацією війни.

У ніч з 19 на 20 жовтня “ПриватБанк” проведе планові регламентні роботи своїх систем.

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та міністерка юстиції України Ольга Стефанішина прокоментувала рейди ТЦК після концертів та в ресторанах.

Помер Філіп Зімбардо, психолог, що провів “Стенфордський тюремний експеримент”, що мав на меті дослідити психологічний досвід ув’язнення. Йому був 91 рік.

Станом на 16:00 суботи, 19 жовтня, від початку доби на фронті відбулося 71 бойове зіткнення. Ворог особливо активний на Курахівському, Куп’янському та Покровському напрямках.