«Дешева та політично огидна робота»: Трамп розкритикував байопік про себе «Учень»

Джерело: Variety

Колишній президент США Дональд Трамп жорстко розкритикував  байопік про себе “Учень” від Briarcliff Entertainment.

“ФЕЙКОВИЙ і БЕЗКЛАСОВИЙ фільм, написаний про мене, під назвою “Учень” (чи вони взагалі мають право використовувати це ім’я без дозволу?). Це дешева, наклепницька та політично огидна робота, розпочата прямо перед президентськими виборами 2024 року, щоб спробувати завдати шкоди найбільшому політичному руху в історії нашої країни “ЗРОБИТИ АМЕРИКУ ЗНОВУ ВЕЛИКОЮ!””, – написав Трамп.

Він зазначив, що мав “чудові стосунки” зі своєю колишньою дружиною Іванкою “до дня її смерті”.

“Автор цієї купи сміття, Гейб Шерман, нікчемний і бездарний халтурник, якого вже давно широко дискредитували, знав це, але вирішив проігнорувати”, – додав Трамп. 

Режисер фільму Алі Аббасі дізнався про реакцію Трампа на його фільм і опублікував відповідь, написавши: 

“Дякую, що звернувся до нас, Дональде Трамп. Я готовий поговорити далі, якщо ви хочете. Сьогодні напружений день із великою кількістю преси щодо “Учня”, але, можливо, я зможу зателефонувати вам завтра”.

Світова прем’єра фільму “Учень” відбулася в Каннах у травні. Незадовго до показу представники кампанії Трампа випустили розлогу заяву, назвавши фільм “сміттям” і “чистою вигадкою”. Кампанія також погрожувала судовим позовом.

“Учень” зараз іде в кінотеатрах.

Проти американського репера Шона Комбза, відомого як P. Diddy, якого підозрюють у сексуальному насиллі та торгівлі людьми, висунули шість нових звинувачень. Наймолодшій жертві артиста було 16 років.

Народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ніна Южаніна закликала президента Володимира Зеленського накласти вето на закон про підвищення військового збору та інших податків. Народна обраниця наголосила, що цей закон порушує Конституцію.

Згідно зі звітом Microsoft, за останній рік Росія, Іран і Північна Корея змінили тактику кібератак, зокрема почали залучати ШІ.

ВПС Німеччини повідомили про літак Іл-20 із вимкненим радіозв’язком і без плану польоту, котрий опинився над міжнародними водами Балтійського моря між німецьким Рюгеном та датським Борнхольмом.

Сьогодні, 16 жовтня, президент США Джо Байден у телефонній розмові з Володимиром Зеленським оголосив про виділення військової допомоги Україні на суму 425 мільйонів доларів.