На Рівненщині мотоцикліст підірвався на міні

Джерело: Олександр Коваль

На півночі Рівненської області на міні підірвався мотоцикліст. Рухаючись у прикордонній зоні між селами Дроздинь та Переброди, чоловік проігнорував попереджувальні таблички “Небезпечно – міни”.

“Його життю наразі загрози немає. На місці події працюють представники відповідних служб, які з’ясовують усі обставини інциденту”, – повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

Він нагадав, що на кордоні діють режимні обмеження. Перебувати там можна лише отримавши відповідний дозвіл від прикордонників.

“Це не жарти, а пряма загроза вашому життю. Рівненська ОДА спільно з правоохоронцями і військовими постійно працюють над укріпленням кордону. Зокрема, продовжують встановлювати міни. Тому подібні витівки — небезпечні. Будьте відповідальні і обережні”, — додав Коваль.

Військовий Ігор Клименко загинув після важкого поранення на фронті, про що повідомив його син Максим.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан до оголошення результатів привітав проросійську партію “Грузинська мрія” з перемогою в парламентських виборах.