Компанія Crocs зробила колаборацію з серіалом «Гра в кальмара»

Джерело: Hypebeast

Взуттєва компанія Crocs напередодні другого сезону “Гри в кальмара” зробила колаборацію з серіалом від Netflix. 

Взуття має зелену основу та принт на блискавці, що імітує комбінезони учасників. Воно також нібито забризкане кров’ю та містить елементи з шоу, такі як лялька з гри “Червоне світло, зелене світло”, маска охоронців гри та печиво Далгона. 

На устілках зображено логотип “Гри в кальмара” англійською та корейською мовами, а також число 456 – номер головного гравця.

Фото: Crocs

Вартість такого взуття – 70 доларів США.

У Московській області невідомий обстріляв автомобіль полковника російської армії Нікіти Клєнкова. Окупант загинув. Тому, хто стріляв, вдалося втекти, його розшукує поліція.

Експерти з психічного здоров’я все менше вживають термін “післяпологова депресія”, натомість використовуючи “перинатальний тривожний розлад”, щоб звернути увагу на спектр станів психічного здоров’я, який жінки можуть переживати під час вагітності та після пологів.

Парламент Естонії визнав масову депортацію кримськотатарського народу з Криму в 1944 році, організовану радянською владою, геноцидом.

Американський актор Сильвестр Сталлоне анонсував майбутній приквел культової спортивної драми “Роккі”.

У Міноборони поінформували, що відтепер медична допомога на полі бою надаватиметься з урахуванням реального польового досвіду українських військових медиків і напрацювань партнерів з НАТО.