Доньку Клінта Іствуда заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві

Джерело: Los Angeles Times, TMZ

Франческу Іствуд, акторку та телеведучу, дочку легенди кінематографа Клінта Іствуда, заарештували у Беверлі-Хіллз за підозрою в скоєнні домашнього насильства.

Акторку заарештували в суботу після того, як поліція Беверлі-Хіллз відреагувала на виклик про можливий інцидент домашнього насильства, повідомив лейтенант поліції Беверлі-Хіллз Ендрю Маєрс.

“Поліцейські провели розслідування, і на підставі заяв і тілесних ушкоджень Франческу Рут Фішер Іствуд з Лос-Анджелеса заарештовано за скоєння тяжкого злочину – домашнього насильства, і поміщено до в’язниці”, – сказав Майерс.

Франческа їхала зі своїм хлопцем, коли між ними виникла суперечка, яка переросла у фізичне протистояння. Як стверджується, дівчина застосувала силу. Бойфренд Франчески викликав поліцію, ті порадили йому проїхати в зону безпеки при відділенні поліції. Франческа та її хлопець приїхали, і після того, як поліцейські поговорили з обома і побачили видимі травми на тілі хлопця, Франческу заарештували і пред’явили їй звинувачення у вчиненні домашнього насильства.

Тюремні записи окружного шерифа Лос-Анджелеса підтвердили, що її помістили до в’язниці об 23:13. Однак Франческа внесла заставу в розмірі 50 000 доларів США, і її звільнили з-під варти.

До слова, це вже не перший арешт акторки. У серпні 2015 року її звинуватили у водінні в нетверезому стані, однак тоді її справу  закрили.

Народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ніна Южаніна закликала президента Володимира Зеленського накласти вето на закон про підвищення військового збору та інших податків. Народна обраниця наголосила, що цей закон порушує Конституцію.

Згідно зі звітом Microsoft, за останній рік Росія, Іран і Північна Корея змінили тактику кібератак, зокрема почали залучати ШІ.

ВПС Німеччини повідомили про літак Іл-20 із вимкненим радіозв’язком і без плану польоту, котрий опинився над міжнародними водами Балтійського моря між німецьким Рюгеном та датським Борнхольмом.

Сьогодні, 16 жовтня, президент США Джо Байден у телефонній розмові з Володимиром Зеленським оголосив про виділення військової допомоги Україні на суму 425 мільйонів доларів.

Результати нового дослідження, проведеного вченими Техаської школи ветеринарної медицини та біомедичних наук, засвідчили, що батьки, які зловживають алкоголем, можуть передавати дітям симптоми раннього старіння, зокрема високий рівень холестерину, проблеми з серцем, артрит і ранню деменцію.