Місцями невеликий дощ: прогноз погоди на 17 жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у четвер, 17 жовтня, в окремих областях випадуть дощі.

Невеликі опади місцями випадуть на півдні, сході, а також на Дніпропетровщині. У решті областей – хмарно з проясненням, без опадів.

Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень коливатиметься від +7 до +12 градусів, а на Закарпатті – до +15.

У Києві сьогодні хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Вдень у столиці близько +10 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC

Американська корпорація Apple пішла на рідкісний крок, скоротивши близько 100 робочих місць у групі, що займалася цифровими послугами.

Колишній головнокомандувач Збройних сил України, а нині посол України у Великій Британії і Північній Ірландії, Валерій Залужний, виступив з промовою в Королівському інституті міжнародних відносин (Chatham House). 

17 жовтня українські кіберфахівці виклали “вітання” до дня народження російського пропагандиста, прессекретаря глави РФ Путіна Дмитра Пєскова.

Ізраїльські військові повідомили, що “перевіряють можливість” ліквідації лідера ХАМАСу Ях’ї Сінвара. Якщо факт його загибелі підтвердиться – це означатиме, що Ізраїль ліквідував одну з головних цілей під час своїх операцій у Газі, розпочатих після атак ХАМАСу минулого року.

Уряд Нідерландів вивчає можливість депортації шукачів притулку з Африки до Уганди, якщо їхні прохання про надання житла були відхилені.